Noralux Ramen en Deuren

"Ramen van Noralux is het beste wat ons en onze woning is overkomen sinds de verhuizing"

Welke keurmerken hebben Gayko kozijnen...?

25-09-2014 |

 

SKG- keurmerk

SKG-KOMO_attest-met-pdc.png

Stichting Kwaliteit Gevelbouw geeft een keurmerk uit op sloten en scharnieren. Dit keurmerk wordt ook wel het sterrenmerk genoemd. De sterren geven de mate van inbraakwerendheid aan van het hang- en sluitwerk.  Onze kozijnen zijn  voorzien van het SKG keurmerk.

Naast het SKG-keurmerk voert SKG ook het zogenaamde SKG-KOMO merk voor metalen en kunststof ramen, deuren, puien en ventilatieroosters.
 

KOMO-keur

Al onze kozijnen, ramen en deuren worden onder controle van het KOMO-instituut gefabriceerd.  KOMO is een meer dan vijftig jaar bestaand keurmerk. Een KOMO-gecertificeerd product of proces geeft direct zekerheid dat een product of proces voldoet aan de prestatie-eisen van het bouwbesluit en de hedendaagse kwaliteitseisen van de markt.

RAL-Gutezeichen

ral keurmerk.jpg

Onze GAYKO kozijnen voldoen aan het strenge Duitse keurmerk RAL-Gutezeichen Dit waarborgt dat er tijdens de productie gekozen is voor hoogwaardige materialen en er geurende het hele proces kwaliteitscontroles plaatsvinden.

 

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

1340183138111veiligkeurmerk200.jpg

De door ons aangeboden kozijnen voldoen aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Het PKVW is een keurmerk dat afgegeven wordt voor woningen, complexen en wijken die voldoen aan een voorgeschreven pakket van eisen rond sociale veiligheid, leefbaarheid, inbraak- en brandpreventie. NORALUX verkoopt de Gayko kozijnen die voldoen aan deze eisen.

Een bijkomend en niet onbelangrijk voordeel is dat veel verzekeraars premiekorting geven als uw huis voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk.

 

Let op !!

Keurmerken zijn belangrijk. De meeste serieuze kozijnleveranciers hebben keurmerken, maar niets is zo veilig en stevig als GAYKO ESP in combinatie met GAYKO GVS .

Alleen dit systeem zorgt voor bijzonder stabiele ramen en deuren met een optimale stevigheid en dat het voor inbrekers vrijwel onmogelijk is uw kozijn te forceren.

Overtuig u zelf en test met een breekijzer de inbraakwerendheid van onze GAYKO kozijnen in onze proefopstelling in de showroom. 

CE keurmerk