Noralux Ramen en Deuren

"Ramen van Noralux is het beste wat ons en onze woning is overkomen sinds de verhuizing"

Energiezuinig

Energiezuinig

1340197710700isolerendraam.jpgAltijd behaaglijk, nooit heet

Hoogwaardige isolerende beglazing heeft een unieke dubbelfunctie. ’s Winters houdt het glas de kou buiten. Echt buiten. Er gaat geen energie verloren en u kunt bij het raam zitten zonder dat u last hebt van kou of tocht. Datzelfde glas houdt ’s zomers de hitte buiten. U heeft dus in alle seizoenen plezier van uw nieuwe kozijnen.
 

1340197932887isolerend_small.pngOude kozijnen kosten elke dag geld!

Misschien kijkt u elke dag door het dubbel glas van uw oude kozijnen naar buiten. Tevreden over zoveel isolatie. Maar de kans is groot dat deze kozijnen u elke dag geld kosten. Er gaat namelijk niet alleen veel energie verloren als u enkel glas hebt, maar ook als u kozijnen hebt van hout, aluminium of kunststof met traditioneel dubbel glas die vóór 1995 zijn geïnstalleerd.
 

1340197685891isolrendramen.pngUiterst efficiënt: slimme isolerende beglazing

Het glas draagt voor een groot deel bij aan de isolatiewaarde die een kozijn biedt. Bij GAYKO bent u er altijd zeker van dat uw kozijn goed is voor meer dan gemiddelde isolatie. Zelfs in de standaarduitvoering bieden onze kozijnen al een Ug-waarde van 1,1 W/(m2K). Met GAYKO-Super isolerend glas haalt u zelfs een Ug-waarde van 0,5 W/(m2K). Het geheim?
 

1340197647873isolrendkosten.jpgDirect tot 40% energiekosten besparen

Hoezo stijgende olie- en gasprijzen? Hoezo hoge energiekosten? Als u uw gevel isoleert en uw oude kozijnen vervangt, kunt u zomaar tot 40 % op uw energiekosten besparen. Dat is een korting die geen energieleverancier u biedt. Laat niet langer energie verloren gaan met slecht isolerende kozijnen die bovendien niet meer goed functioneren.