Noralux Ramen en Deuren

"Ramen van Noralux is het beste wat ons en onze woning is overkomen sinds de verhuizing"

Veilig

Veilig

Veiligheid op maat

Gaat u een nieuwe woning bouwen en kiest u voor optimale inbraakbeveiliging? Gaat u uw kozijnen vervangen of uw woning verbouwen? Met GAYKOSafeGA realiseert u veiligheid op maat. Dit concept staat voor individuele beveiligingsoplossingen in combinatie met de deuren en kozijnen van GAYKO. Passend bij uw woning en uw wensen.
 

Sicherheit_iStock_000016116093XLarge.pngMaximaal inbraakwerend

Met GAYKOSafeGA maakt u het inbrekers wel héél moeilijk. Met deze veiligheidsvoorzieningen van GAYKO realiseert u veiligheid op het hoogste niveau. Dankzij innovaties als GAYKOESP en GAYKOGVS wordt bijvoorbeeld het lichten van de kozijnvleugels (de meest voorkomende inbraakmethode) onmogelijk. Met extra sluitpunten, veiligheidsbeglazing en afsluitbare grepen zijn uw deuren en kozijnen maximaal inbraakwerend.
 

1340194567000EInbruchwerkzeug200.pngZo veilig als u wilt

U wilt een veilig gevoel hebben in huis. Hoe kleiner de kans op een inbraak, hoe beter. Welke eisen dat stelt aan uw beveiliging, hangt onder meer af van uw type woning. Een vrijstaand pand beveiligt u anders dan een appartement op de zevende verdieping… En daarom bieden we maatwerk aan met GAYKOSafeGA.
 

Inbrekers? Houd ze buiten de deur!

Elke dag, elke nacht is het raak. Ook bij u in de omgeving. Inbrekers slaan hun slag, vernielen ramen en ontvreemden kostbare spullen. U zou geen uitzondering zijn als u zich niet bewust bent van dit risico. Toch doet u er verstandig aan om de gedachte aan een inbraak niet te verdringen. Want het goede nieuws is dat u met de juiste kozijnen en deuren uw huis hermetisch afsluit voor indringers.