Noralux Ramen en Deuren

"Ramen van Noralux is het beste wat ons en onze woning is overkomen sinds de verhuizing"

Isolerend

Isolerend

1340194901554vliegenklap200.jpgTwee vliegen in één klap

Mooier kan het niet. Met één kozijn houdt u geluiden buiten en de warmte binnen. Dat is dus twee vliegen in één klap. Warmte- en geluidsisolatie inéén: dat is goed nieuws van GAYKO. Gaat u toch uw oude kozijnen vervangen, dan wordt het binnenklimaat in alle opzichten aangenamer. Bovendien bespaart u voortaan aanzienlijk op uw energiekosten!
 

1340605893508isolerend2.pngCreëer rust in huis

Al bij geluidswaarden van 40 dB (zoals die op kantoren wordt bereikt) reageert uw lichaam met een verhoogde inspanning. Daarom is de grens tussen geluid en geluidsoverlast maar heel dun. U kunt zich gespannen voelen, alleen al doordat u voortdurend verkeerslawaai hoort. Als het over GAYKO kozijnen gaat, gaat het daarom niet zomaar over techniek, maar over de kwaliteit van leven.
 

1340605909276isolerend3.pngStilte in huis

Stilte begint schaars te worden. Voorbijrazend verkeer, joelende kinderen, stampende machines, pratende buurtbewoners, een vliegtuig… Er zijn veel geluiden om u heen. Niet verwonderlijk dus dat veel mensen naar de stilte verlangen. En die stilte kunt u gewoon thuis creëren. Heel eenvoudig: door te kiezen voor geluidsisolerende kozijnen.